VIP-game

Bescherm jou VIP met je team en probeer de VIP van het andere team eerder te raken.

Dit spel wordt gespeeld met 2 teams. Iedere speler krijgt 1 geweer in de eigen teamkleur (deze kleur is te herkennen aan de lampjes op het geweer die oplichten). Van elk team wordt 1 speler tot VIP gekozen. Deze VIP-speler krijgt een geweer in een andere kleur dan de eigen teamkleur en de kleur van de tegenstander (De VIP van het ene team krijgt een blauw geweer en de VIP van het andere team een groen geweer). Het is de bedoeling dat elk team naast het normale spel zijn eigen ‘VIP-speler’ beschermd aangezien de verloren levens van de VIP-speler dubbel meetellen met de teamscore.

Elke speler begint het spel met 4 volle levensbalken. Elke levensbalk van het laserpistool heeft 3 levens, in totaal start je dus met 12 levens. Wanneer een speler alle 3 levensstreepjes op heeft, heeft de speler een volledig leven verloren en kan de speler niet meer met het geweer schieten (het geweer gaat dan ook knipperen). De speler moet nu terug naar de centrale basis (spelleider) waar de gun van de speler wordt ‘herladen’. De speler kan nu weer verder spelen met 3 levensstreepjes. Op de scorekaart van de speler wordt wel één verloren leven aangekruisd. Wanneer het een VIP-speler betreft, wordt op de scorekaart van deze speler 2 verloren levens aangekruisd.

Welk team en welke speler heeft aan het einde in totaal de minste levens verloren? Tel voor de teamscore de verloren levens van de VIP-speler dubbel mee.

Bekijk hier alle andere spelmogelijkheden!

Zin om aan de slag te gaan? Bekijk hier alle Lasergame boxen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *